Neurolanguage Coaching®, София от 6 ноември 2021 г.

Превърни се от Учител в Coach & Трансформирай своите резултати

 

Учители по езици:  Сега е времето да започнем да мислим нестандартно, във времена на промяна, когато повечето компании работят от вкъщи, бъдете част от тази промяна, за да направите нещо невероятно и  да трансформирате вашите резултати. Подобрете вашата преподавателска кариера или изберете нов кариерен път.

Този курс е акредитиран от ICF (Международна коучинг федерация) с 30 часово коучинг обучение (CCE), плюс 6 часа за ресурсно развитие. Курсът има много добре балансирано съотношение между теория и практика с високa степен на активен коучинг, така че да можете веднага да навлезете в практика и да се обучавате чрез правене.

Ние също сме CPD Registered Providers във Великобритания.

Ние ви въвеждаме в коучинга

Първите сесии са фокусирани върху запознаването на участниците с коучинга като цяло, а също и с принципите и основните компетенции на Международната коучинг федерация. Също така се въвеждат  теориите и принципите, върху които е изграден коучинг модела базиран на разбирането за това как работи мозъка и как проучнанията във сферта на науката за мозъка могат да ни помогнат да разберем и формулираме въздействащи коучинг разговори.

Това въведение има за цел да положи основата, която да помогне на участниците да могат наистина да асистират и коучват другите в техния път на развитие. Участниците развиват ключови умения, като активно слушане, умение за задаване на въздействащи въпроси и водене на ефективни коучинг разговори, както и се научават да използват различни коучинг модели.

Участниците започват веднага с коучинг практика, която ги подготвя за следващите етапи-  науката за мозъка и езиковото обучение..

Ние ви запознаваме с Neuroscience и Емоционалната интелигентност

Втората част на курса запознава участниците с принципите на невронауката, как мозъка функционира, учи и реагира. Изграждаме това знание стъпка по стъпка и след това разбираме как това се свързва с изучаването на езиците.Участниците се запознават и с важността да се разбере емоционалния мозък,  социалната болка и перфектното състояние на учене, както и уважаването на отделната личност на всеки един от учениците.

Ние ви запознаваме с Neurolanguage® Coaching уменията

Фокуса на тази част е поставен върху подготовката на участниците свързана с разбирането на теорията и принципите, които стоят зад езиковия коучинг и способността ни да интегрираме принципите на  традиционния коучинг с коучинга базиран на това как работи мозъка, както и процеса на учене в процеса на изучаване на езици. Всъщност, като  Neurolanguage® Coach, ние сме една стъпка по-напред от езиковия коучинг. Упражняват се различни коучинг модели, въвеждат се нови модели за обучение на езици, както и определена структура за езиковата ангажираност.

 Резултати от обучението:

 • Поставя основите на коучинга и коучинг разговорите;
 • Подобрява ефективността на коучинга;
 • Подобрява активното слушане и умението за говорене;
 • Дава идеи за различните коучинг модели и развива тяхното използване на практика;
 • Как да използваме традиционните коучинг модели в процеса на преподаване на езици;
 • Как да се създаде перфектно състояние на учене за обучаващия се, въз основа на принципите на невронауката;
 • Как да се свърже езиковия коучинг с компетенциите на ICF
 • Как да увлечем обучаващия се е един фокусиран учебен процес и как да поддържаме висок процент на успех на поставените цели.
 • Как да прилагаме новите езикови коучинг модели в обучителния процес;
 • Как да направим трансформацията от езиков учител в езиков коуч;
 • Как да подготвим курс за индивидуален клиент

Създадохме интерактивна онлайн програма на живо, състояща се от 36 часа онлайн сесии, а за тези, за които е трудно да присъстват онлайн,  могат да дойдат на нашия 3 дневен интензивен курс.

Използваме софтуер за виртуална класна стая, наречен electa Live, чрез който се обучавате на живо с Рейчъл Paling или с някои от нашите квалифицирани ELC и NL® Обучители и който позволява на всички участници в курса да се виждат чрез видео опцията, да говорят помежду си и да споделят всички видове медии (презентации, бяла дъска, видео, интернет достъп и т.н.) и затова е също толкова интерактивен, колкото и 3-дневния интензивен курс.

Свалете подробна програма >>

Провеждан от Галина Чолакова, Professional Neurolanguage® Coach and Licensed Trainer

Моля, свържете се с нас за цената на курса, погасителен план, ако желаете да плащате на вноски и подробностите за програмата.

София | от 6 ноември 2021 г. (събота и неделя) 

Дата

ное. 06 - 07 2021
Изтекло събитие!

Повече информация

Регистрирай се тук

Етикети

Licensed Trainer,
Neurolanguage Coaching®,
Сертификационни програми

Местоположение

София
Online/лице в лице

Организатор

ELC
Регистрирай се тук

Лектор

Към началото